TOMMY HILFIGER - Árulkodó jegyek

Mit várnak a nők egy férfitől?

Legyen magabiztos és legyen stílusa!

 

A TOMMY HILFIGER kollekció  legújabb darabjának  egyéniséget sejtető apró jelei ezt zseniálisan fogalmazzák meg. Domináns megjelenésű TOMMY HILFIGER nyomatú  varrott bőrszíj. Robosztus férfias óratok. Aktuális trendnek megfelelő kialakítású korona.
A számlap rajzolata és színösszeállítása egyértelműen fokozza az összhatást és mágnesként vonzza a tekintet.

Ha magára ismert, akkor győzött.

TOMMY HILFIGER - Merről fúj a szél?

A nyári lágy szellő elhozza a szabadság iránti vágyat,
így a TOMMY HILFIGER is új irányt vett és a széllel együtt más vizekre evez.

Határozott vonalvezetés, csavarokkal díszített különleges, nyolcszögletű nemesacél tok és a TOMMY HILFIGER alapszínei jellemzik ezt az új modellt.

Akár vízre is szállhatsz és a lendületes, sportos megjelenés garantált lesz ezzel az órával!


Ha Téged is megérintett a szabadság szele, akkor ne habozz és viseld Te is!

TOMMY HILFIGER -

Csak kétféle típus létezik?

Aki  követi a trendet és aki csak távolról szemléli azt.

- Aki rajong a TOMMY HILFIGER márkáért és van neki.

- Aki most még csak barátkozik márkával, de lesz neki.

 

Ha szeretnéd valami igazán trendivel feldobni hétköznapjaid ruhatárát, akkor nézd meg a legújabb TOMMY HILFIGER női órakollekciót! Vidám nyári hangulat, frissesség és a színek könnyed játéka jellemzi a nyár összes modelljét.

Ebből a típusból pedig nem csak kétféle létezik.

TOMMY HILFIGER - A nyár slágere

Vajon létezik óra, mely kellően elegáns, férfias, ám ugyanakkor sportos és még trendi is, egy szóval tökéletes?
Igen! Tommy Hilfiger megalkotta az órát, amely, mint egy kaméleon, tökéletesen alkalmazkodik hozzád, bármit is viselsz.
A mozgalmas számlapkidolgozás és a zöld-fehér színkombináció üde frissességet, lendületes megjelenést kölcsönöz az órának. Ezzel szemben a rendhagyóan elegáns barna bőrszíj adja az óra erőteljesen férfias karakterét, mely kettősség kontrasztja teszi igazán különlegessé az idei nyár egyik legnépszerűbb darabját.

Megjelenésben verhetetlen

Végy az idei év trendi barna színeiből, adj hozzá egy kevés arany csillogást, mindezt spékeld meg egy csipetnyi nosztalgikus eleganciával, s Tiéd lehet a nyár slágere Tommy Hilfiger különleges receptje alapján.
Az összetevők nem titkosak, sőt a tökéletes megjelenés érdekében kifejezetten ajánlottak. Ha igazán stílusos külsőre vágysz, fűszerezz bátran, Tommy Hilfiger ajánlatával nem tudsz melléfogni!
A végeredmény igazán ellenállhatatlan lesz!

Tommy Hilfiger nem ismer lehetetlent!

Egy óra, mely minden képzeletet felülmúl!
Sportos, mégis kellően elegáns. Erőt és magabiztosságot sugárzó karaktere ugyanakkor érzékien lágy és kifinomult stílust mutat. Tommy Hilfiger kitűnően párosítja az óratok kemény acélos jellegét a fehér bőrszíj puha eleganciájával. A számlap igényes aprólékossággal kidolgozott mintázatában felfedezhetjük a márka kezdőbetűit, az egybefüggő fémes felületek változatos textúrája pedig kitűnő alapot biztosít a piros-fehér-kék márkalogó méltó megjelenítésére a percmutató végén, a 6 óra jelöléseként és természetesen a jól megszokott helyen, a számlap felső részének közepén. És még egy kis plusz: a három segédszámlap, diszkréten beleolvadva az óra sajátos arculatába, mutatja a napszakot, a napot és még a hónapot is.
A hatás magáért beszél!

TOMMY HILFIGER -Tökéletes összhang

Tommy Hilfiger a csillogás jegyében tervezte meg az idei nyár egyik legnagyobb slágerét, melyben a rafináltan elhelyezett, tokot és számlapot díszítő ékkövek játszák a fő szerepet.
A fehér és az ezüst dominanciája az egész órán végig fut, a részlet gazdag, gyöngyház kagylóval készített számlap pedig csak fokozza a luxus érzetét. A fényesen csillogó kerámia ráma nem csak a jó megjelenésért felel, kemény, karcálló tulajdonságának köszönhetően kedvenc óránk sok év múltán is ugyanolyan sérülésmentes és fényes  marad, mint újkorában.
TOMMY HILFIGER modelljei vitathatatlanul divatot teremtenek. Újdonságait az egész világ figyelemmel kíséri, s különösen népszerűek az igényes stílust kedvelők közt.

TOMMY HILFIGER a nyár divatszíneiben

A sikertörténet főszereplője, korosztálytól és nemtől független, kontinensről kontinensre egyre szélesebb rétegeket csábít el.

Hogy ez minek köszönhető?

Talán az amerikai zászló színeiből született márkalogónak és  szimbolikus erejének?

Vagy a hamisítatlan és páratlan életérzésnek, amit a féktelen szabadságnak hívnak?

Netán a kreatív és divatot teremtő designereknek.

Vagy talán mindezek együtt?

Keresse Ön is a titok nyitját! Tekintse meg a nyár divatszíneiben megjelenő legújabb TOMMY HILFIGER óra modelleket!

TOMMY HILFIGER a nyár divatszíneiben

A sikertörténet főszereplője, korosztálytól és nemtől független, kontinensről kontinensre egyre szélesebb rétegeket csábít el.

Hogy ez minek köszönhető?

Talán az amerikai zászló színeiből született márkalogonak és  szimbolikus erejének?
Vagy a hamisítatlan és páratlan életérzésnek, amit a féktelen szabadságnak hívnak?
Netán a kreatív és divatot teremtő designereknek.
Vagy talán mindezek együtt?
Keresse Ön is a titok nyitját!

Tekintse meg a nyár divatszíneiben megjelenő legújabb TOMMY HILFIGER karóra modelleket!

Itt van Amerika!

TOMMY HILFIGER INES

A legendás páratlan páros három szín és márkanév legújabb divatóra kollekciója férfiakat és hölgyeket is egyaránt megszólít.

A hamisítatlan amerikai életérzés, a vagány elegancia minden egyes részlete leolvasható ezekről az órákról, ja és persze viselőjükről is!

A kövekkel kirakott nemesacél tok és a páratlanul finom kidolgozású rómaiszámos számlap remek összhangja, a velük harmonizáló varrott bőrszíjjal együtt, ennél a női modellnél is egyet ad!

Egyet, ami mindenhol egy és ugyanaz: három szín, ami maga a márka. TOMMY HILFIGER

 

Itt van Amerika!

TOMMY HILFIGER CHRISTY

TOMMY HILFIGER nemcsak ruhákban erős, de kiegészítőkben is méltán büszke lehet.

Ha eredetinek és abszolút trendinek tartod magad, akkor egyértelműen a te stílusodba illik ez az új óra.

Légy páratlanul egyedi ezzel a páratlan párossal, ami ezt a márkanevet és az azt kifejező három színt jellemzi és ami hamisítatlanul megkülönbözteti a TOMMY HILFIGER nevet a többi márkától.


Tommy Hilfiger 2015 óra kollekcióBorkutime Óraszaküzlet Köki TerminálBorkutime Óraszaküzlet WestendBorkutime Óraszaküzlet DunaplázaBorkutime Óraszaküzlet Pólus CenterBorkutime Óraszaküzlet Váci útBorkutime-Two Time Óraszaküzlet Pécs PlazaTommy Hilfiger órák 2015